Cecilia Navik-Holst

”Min erfarenhet är att vi har allting inom oss – det finns ingenting som behöver fixas till, bara vägledning om att få tillgång till allt vi har!” 

 

  

Kontaktuppgifter:
Tel: 070-5841074
E-post. cecilia.navik-holst(at)sententia.se

Arbetslivserfarenhet
Jag jobbar sedan ett antal år som konsult där jag hjälper företag, team och individer att utvecklas, hantera utmaningar och förverkliga sina mål. Innan jag började som konsult jobbade jag under 15 år som försäljningschef och Marketing Manager på Telia.  Detta har gett mig en bred och gedigen erfarenhet kring både försäljnings/marknads- och ledarfrågor.

Parallellt med mitt arbete som konsult jobbar jag också på Mullingstorp, kursgård för avancerad självkännedom, som kursledare. Jag älskar att arbeta med människor och se utveckling och förändring ske.

Integrationen mellan det traditionella ledarskapet i näringslivet och den existentiella holistiska utvecklingen hos individen ligger mig varmt om hjärtat. 

Utbildning
Jag är i grunden filosofie kandidat i Psykologi, och har även genomfört en tvåårig “Therapist Training” på RISK i Danmark. Förutom det har jag en omfattande utbildning i kroppspsykoterapi, meditation och familjekonstellation. I min roll som försäljningschef och Marketing Manager har jag genomgått ett antal sälj- och ledarskapsutbildningar. Tillsammans har detta gett mig ovärderliga insikter om mig själv, både privat och yrkesmässigt.

Mina personliga egenskaper
Jag gläds åt att få människor att växa, både som individer och i sin yrkesroll. Jag tror på att gå utanför komfortzonen, att släppa fram känslorna och bjuda in både skratt och tårar. På så sätt kommer vi närmare livet.

Min strävan är få ihop själ, hjärta och hjärna i arbetet. Min erfarenhet är att vi har allting inom oss – det finns inget som behöver fixas till, bara vägledning om att få tillgång till allt vi har!

Min fritid
Jag bor på Limhamn och har två utflugna döttrar, Josefine 25 år och Julia 22 år. Närheten till havet känns bra då vi gärna åker till kallbadhuset, där vi bastar och badar utomhus året om.

Att resa är en viktig del i mitt liv, både i mitt inre och runt om i världen. Jag älskar långa promenader, yoga, meditation, dans & champagne.