Vi utvecklar organisationer!

Vi bidrar till att öka människors initiativförmåga, att forma ett gemensamt språk och gemensamma värderingar – allt det som tillsammans bildar en hel organisation.

Vi hjälper dig att utvecklas!

Den som förstår sin roll i verksamheten och litar på sin egen förmåga, bidrar till att skapa en sund, hållbar och lönsam organisation.

Vi bidrar till människors utveckling!

Med mångårig erfarenhet av ledning i både näringsliv och offentlig förvaltning, hjälper vi ditt företag att upptäcka det som behöver förändras.

Inspiration

 • Organisationer i nya perspektiv

  Redan 1984 släpptes boken ”Reframing Organizations” av Lee G Bolman och Terrence E Deal, och 1995 kom den ut på svenska med titeln ”Nya perspektiv på organisation och ledarskap” (skillnaden i den engelska respektive svenska titeln är intressant, hur ser du som läsare på den?). Utgångspunkten är att man kan förstå det som sker i Continue Reading

 • Extern ledarskapsutbildning – vad händer sedan?

    För oss på Sententia är det viktigt att det vi sysslar med vilar på stabil grund, t.ex. Nike Air Max 2017 Dames I form av vetenskaplig kunskap eller beprövad erfarenhet/”best practice”. nike kwazi enfants Air Yeezy 2 Virginia Tech Hokies Då en typ av uppdrag som vi på Sententia genomför är ledarutvecklingsprogram, såväl öppna Continue Reading

 • Feedback

  Av Anders W Berggren, Fil Dr Feedback anses vara ett av de viktigaste instrumenten som finns när det gäller att utveckla individer, Maglia James Harden Canotte nba swingman grupper, New Balance 515 homme och organisationer – men används det? Bakgrund ”Feedback is a process in which information about the past or the present influences the Continue Reading

 • Hur vet man att ledarskapsutbildning ger effekt?

  Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och effektivare på det vi gör. Nike Air Huarache Homme nike free run 5.0 homme NIKE AIR ZOOM STRUCTURE 20 nike air max 2017 rosa donna När det handlar om att designa effektiva ledarprogram finns det flera aspekter att ta hänsyn till.

 • Ledarskapets ROI – av Anders W Berggren, Fil Dr

  Är det lönt att investera i ledarskap?Frågan kommer upp med jämna mellanrum, och då kanske framförallt från individer som uppfattar ledarskap, till skillnad från verksamhetsstyrning, som något diffust och vars effekter de anser vara svåra att mäta.Grundfrågan är intressant, om det går att räkna på effekterna av ledarskapet i kronor och ören? När frågan ställs Continue Reading

Ditt företag kan nå hur långt som helst

...bara du vågar tro på människors vilja och förmåga att utvecklas

Vi vet att företag har större chans att bli effektiva när alla medarbetare känner till och delar företagets visioner och värderingar. Vi vet att det är lättare att uppnå ett gemensamt mål när varje medarbetare inser sin betydelse. Vi vet hur viktigt ett trivsamt och stimulerande arbetsklimat är för verksamhetens framgång.

Vi vet också hur viktigt det är att cheferna i organisationen har förmåga att anpassa sitt ledarskap efter situationen.

Med vår erfarenhet och kunskap bidrar vi till att skapa laganda, att öka människors initiativförmåga, att forma ett gemensamt språk och gemensamma värderingar – allt det som tillsammans bildar ett helt företag.

Läs senaste nyhetsbrevet!